Lunch
Starters - Voorgerecht - Hoofdgerecht
€ 35
Degustatie Menu
STARTERS
Tète l’ail - Couscous bloemkool - Griesmeelschips paprika
BOSWANDELING
Duif - Paddestoel - Époise
Greg et Juju - Languedoc
PLADIJS
Butterenut - Spruitjes - Kriekenjus
Domaine Felix - Saint Bris
TARBOT
Roodloof - Rode biet - Sauvignon Azijn
Pierreclos - Macon
SINT JACOBS OESTER
Venkel - Lavas - Spinazie
Maison Darragon - Vouvray
FAZANT
Savooi - Witloof - Boterkroketjes
Domaine Comps - Saint Chinon
OF
WILDE ROG Filet
Savooi - Witloof - Boterkroketjes
Domaine Valdoisy - Bourgogne
POIRE WILLIAM
Mascarpone - Chocolade 70 % - Grué
Lunch 2 gangen menu € 35
4 gangen menu € 75
5 gangen menu € 89
6 gangen menu € 104
Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.
MENU EINDJAAR 24 - 25 - 31 DECEMBER 2023
CHAMPAGNE BARON FUENTÉ
Oester in gelei - Sous Tomaat mascarpone
Pâte de fruit van biet - Preihart Morteau
FOIE GRAS
Gerookte paling - Selder - Granny
L’Étoile 2018 - Jura
DUIF
Rode kool - Wasabi - Cider azijn
Ariana - Uzés
SINT JACOBS OESTER
Venkel - Lavas - Dille - Daikon
Pont De Brion - Graves
HAAS
Filet - Haverwortel - Pastinaak - Myrtille - Crosne
Domain Saint Firmin Révélation - Côtes du Rhone
KAASBORD
Kweepeer - Dadel
Vista Allegre Moscatel 3 jaar Portugal
KASTANJE HONING
Appel - Rozijnen - Gember
KOFFIE
Illy - Kerstcake - Nieuwjaarcake
CHAMPAGNE BARON FUENTÉ Niet op kerstavond en kerstdag
Kerstavond
Menu all-in 190 €/pp
Menu zonder wijn 170 € /pp
Kerstdag 4- 5 of 6 gangen 75 / 89 / 104 €
Nieuwjaaravond
Menu all-in 210 €/pp
Menu zonder wijn 190 € /pp
Mange Tout
OPENINGSUREN
LUNCH 12:00
Woensdag- Donderdag - Vrijdag - Zondag
DINER 19:00
Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag
BE523963613
Visserskaai 22
8400 Ostende
restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14
Parking onder visserskaai Uitgang Ooststraat
Rolstoelvriendelijk
WAAR WIJ VOOR STAAN ?
Ons menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.
Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door Lieva wijn meester(es).
Super belangrijk voor ons is de herkomst van de producten ambachtelijk duurzaam, gekweekt vlees vis groenten en druiven.
Met respect voor de natuur, dus enkel eten met een geweten en dat proef je
!!!
Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van
strand, duinen en vistrap.
Lieva en Peter.
