Lunch

Starters - Voorgerecht - Hoofdgerecht € 36

Niet op zon en feestdagen.

Degustatie Menu

STARTERS

Gegrilde Watermeloen - Bikini Brillant - Linzenchip kippenlever

TOMAAT

Bladerdeegtaartje - Selder - Xeres
Basilicum

PLADIJS

Venkel - Béchamel - Lavas

RIS DE VEAU

Gebakken - Gerookte Melk - Kruidenolie

KALFSLENDE

Artisjok - Duinasperge “De Zwarte”

OF

LOTTE

Artisjok - Duinasperge “De Zwarte”

ABRIKOOS

Yoghurt - Brebis - Rode wijn

OF

KAASASSORTIMENT

 

LUNCH : AMUSES - VOORGERECHT - HOOFDGERECHT € 36

DINER :

3 GANGEN € 58

4 GANGEN € 83

5 GANGEN € 96

ALL -INN : Apero - Water - Wijnen - 5 gangen - Koffie € 155

Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschapWij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 gangen menu. 
Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.
Laureaat Beste Visgerecht uit 53 kust rerstaurants
Laureaat Beste Visgerecht uit 53 kust rerstaurants

NIEUWE MENU VANAF 17 JULI

 

 

Mange Tout

OPENINGSUREN

LUNCH 12:00

Woensdag- Donderdag - Vrijdag - Zondag 

DINER 19:00

Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag

BE523963613

Visserskaai 22
8400 Ostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14

Parking onder visserskaai Uitgang Ooststraat

Rolstoelvriendelijk

WAAR WIJ VOOR STAAN ?

Ons menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.


Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door Lieva wijn meester(es).
Super belangrijk voor ons is de herkomst van de producten ambachtelijk duurzaam, gekweekt vlees vis groenten en druiven.
Met respect voor de natuur, dus enkel eten met een geweten en dat proef je

!!!


Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van

strand, duinen en vistrap.


Lieva en Peter.

© 2025 MangeTout