VAKANTIE TOT 9 FEBRUARI
OPEN OP DINSDAG 14 FEBRUARI
Degustatie Menu
STARTERS
Geit marjolein - Tartare eend - Bao - Radijs
HEILBOT
Rode kool - Cider - Appel
Saumur Blanc - Dom Du Vieux Bourg
ROG
Courgetten de Nice - Saint Félicien - Paprika
Saint Bris - Dom Felix et Fils
GROENE ASPERGES
Kalf - Champignon de Paris - Wilde venkel - Anijs
Côtes de Thongue - l’Arjolle
SINT JACOBSOESTER
Polenta - Vanille - Spruit -Kervel wortel - Kastanjes
Vouvray - Maison Darragon
SAINT PIERRE
Kokkels - Scheermes - Zwarte look— Zeekraal - Peterselie
Bourgogne Chitry - Dom Colbois
SAO THOMÉ
Geroosterde chocolade - Krenten - Zoethout - Pecan
OF
KAASASSORTIMENT
Lunch 3 gangen menu € 59
4 gangen menu € 75
5 gangen menu € 89
6 gangen menu € 104
Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.


VALENTIJN MENU ALL INN € 160
MET SAPJES € 145
CHAMPAGNE
Baron Fuenté grande résreve
Geit marjolein - Tartare eend - Bao - Radijs
HEILBOT
Rode kool - Cider - Appel
Saumur Blanc - Dom Du Vieux Bourg
ROG
Courgetten de Nice - Saint Félicien - Paprika
Saint Bris - Dom Felix et Fils
GROENE ASPERGES
Kalf - Champignon de Paris - Wilde venkel
Anijs
Côtes de Thongue - l’Arjolle
SAINT PIERRE
Kokkels - Scheermes - Zwarte look— Zeekraal - Peterselie
Bourgogne Chitry - Dom Colbois
SAO THOMÉ
Geroosterde chocolade - Krenten - Zoethout - Pecan
KOFFIE
Gourmandises

OPEN VAN WOENSDAG TOT ZONDAG
Parking Visserskaai uitgang Ooststraat
Aangepaste accommodatie mindervaliden