Degustatie Menu

STARTERS

Geit marjolein - Tartare eend - Bao - Radijs 

 

HEILBOT

Rode kool - Cider - Appel

Saumur Blanc - Dom Du Vieux Bourg

 

ROG

Courgetten de Nice - Saint Félicien - Paprika

Saint Bris - Dom Felix et Fils

 

GROENE ASPERGES

Kalf - Champignon de Paris - Wilde venkel - Anijs

Côtes de Thongue - l’Arjolle

 

SINT JACOBSOESTER

Polenta - Vanille - Spruit -Kervel wortel - Kastanjes

Vouvray - Maison Darragon

 

SAINT PIERRE

Kokkels - Scheermes - Zwarte look— Zeekraal - Peterselie

Bourgogne Chitry - Dom Colbois

 

SAO THOMÉ

Geroosterde chocolade - Krenten - Zoethout - Pecan

OF

KAASASSORTIMENT

Lunch 3 gangen menu € 59 

 4 gangen menu € 75 
 5 gangen menu € 89
 6 gangen menu € 104

Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschapWij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu. 
Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.

MENU PASEN

STARTERS

Gazpacho erwtjes - Gerookt ei - Oester in gelée - crêpe radijs

EI

Tuinboon - Doperwt - Ossenstaart

Sauvignon Blanc - Pouilly sur Loire 

ROODBAARS

 Gebrande prei - zurkel - Pimpernel - Oxalis

Chardonnay - Macon Chaintré

WITTE ASPERGES

Zalmforel - Morieltjes - Daslook

Chardonnay - Bogle California

TARBOT

Daikon - Peer - Bouddha hand - Citroen caviar

Vermentino / Grenache Blanc - Roussillon

KALFSLENDE

Courgette - Aubergine - Piquillo peper

Pinot Noir - Bourgogne Irancy

RABARBER

Anijs - Hibiscus - Steranijs

OF

KAASASSORTIMENT

 ’t Bretoentje Ensorgaanderij Oostende

 

 

                         

 

 

Mange Tout

OPEN VAN WOENSDAG DINER TOT EN MET ZONDAG LUNCH

BE523963613

Visserskaai 22
8400 Ostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14

Parking onder visserskaai Uitgang Ooststraat

Rolstoelvriendelijk

© 2021 MangeTout