Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.
Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door onze ervaren wijn meester.
Super belangrijk is de herkomst van de producten voor ons, ambachtelijk gekweekt vlees vis en groenten.
Met respect voor de natuur, dus enkel eten met een geweten
Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van
strand, duinen en vistrap.
Lieva en Peter.

AFHAAL SEA BOX
MENU
PORCINI
Pasta - Gevogelte - Truffel
ZEETONG
Geroosterde knolselder - Chilidressing
CRÊPES
Bakbanaan -Rhum
Bestellen : minimum 1 dag op voorhand
via mail : restaurantmangetout@gmail.com
telefonisch: 059/500714
Afhaal : Zaterdag 16:00 - 18:00 Zondag 11:00 - 12:30
40 € Per persoon
RESERVEER
MENU VALENTIJN
Champagne Baron Fuenté € 22
VOORAFJES € 10
Quiche - witloof garnalen
Olijf - geroosterde paprika
Dip van Biet - feta munt
Dadel - Achelse blauwe
FOIE GRAS€ 16
Uienconfit - Porto gelei - Brioche
SKREI€ 16
Gegrild - Sesam - Sumak
KREEFT€ 20
Navarin - groene Asperges Pertuis
PARELHOEN € 22
Geroosterd - Miso - Sherry - Witloof - Zuring
CHOCOLADE TAART € 6
Cassis room
Keuze individuele gerechten of
3 / 4 gangen
5 gangen 80 € per persoon
Fles Champagne en voorafjes inbegrepen per 2 personen
WIJNSUGGESTIES
Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.



Restaurant MangeTout
OPEN VAN WOENSDAGAVOND TOT
ZATERDAGAVOND 19:00
ZONDAGMIDDAG 12:00
Parking Visserskaai uitgang Ooststraat
Aangepaste accommodatie mindervaliden