VAKANTIE TOT 9 FEBRUARI
OPEN OP DINSDAG 14 FEBRUARI 


Degustatie Menu

STARTERS

Geit marjolein - Tartare eend - Bao - Radijs 

 

HEILBOT

Rode kool - Cider - Appel

Saumur Blanc - Dom Du Vieux Bourg

 

ROG

Courgetten de Nice - Saint Félicien - Paprika

Saint Bris - Dom Felix et Fils

 

GROENE ASPERGES

Kalf - Champignon de Paris - Wilde venkel - Anijs

Côtes de Thongue - l’Arjolle

 

SINT JACOBSOESTER

Polenta - Vanille - Spruit -Kervel wortel - Kastanjes

Vouvray - Maison Darragon

 

SAINT PIERRE

Kokkels - Scheermes - Zwarte look— Zeekraal - Peterselie

Bourgogne Chitry - Dom Colbois

 

SAO THOMÉ

Geroosterde chocolade - Krenten - Zoethout - Pecan

OF

KAASASSORTIMENT

Lunch 3 gangen menu € 59 

 4 gangen menu € 75 
 5 gangen menu € 89
 6 gangen menu € 104

Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschapWij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu. 
Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.

VALENTIJN MENU ALL INN € 160

                         MET SAPJES € 145

CHAMPAGNE

Baron Fuenté grande résreve

Geit marjolein - Tartare eend - Bao - Radijs 

HEILBOT

Rode kool - Cider - Appel

Saumur Blanc - Dom Du Vieux Bourg

ROG

 Courgetten de Nice - Saint Félicien - Paprika

Saint Bris - Dom Felix et Fils

GROENE ASPERGES

Kalf - Champignon de Paris - Wilde venkel

Anijs

Côtes de Thongue - l’Arjolle

SAINT PIERRE

Kokkels - Scheermes - Zwarte look— Zeekraal - Peterselie

Bourgogne Chitry - Dom Colbois

SAO THOMÉ

Geroosterde chocolade - Krenten - Zoethout - Pecan

KOFFIE

Gourmandises

 

 

Mange Tout

BE0523963613

Visserskaai 22
8400 Oostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14

 

 

OPEN VAN WOENSDAG TOT ZONDAG

Parking Visserskaai uitgang Ooststraat
Aangepaste accommodatie mindervaliden

© 2021 MangeTout