Waar wij voor gaan

Het menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.
Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door onze ervaren wijn meester.
Super belangrijk is de herkomst van de producten voor ons, ambachtelijk gekweekt vlees vis en groenten.
Met respect voor de natuur, dus enkel eten met een geweten
Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van
strand, duinen en vistrap.
Lieva en Peter.

AFHAAL SEA BOX

MENU

WILDE EEND 

Kastagne - Veenbes gel - Witlof  

GRIET

Risotto rode biet - mosterd - Vadouvan

TIRAMISU

Limoncello - Framboos 

Bestellen : minimum 1 dag op voorhand 

via mail : restaurantmangetout@gmail.com

telefonisch: 059/500714

Afhaal : Vrijdag - Zaterdag 16:00 - 18:00   Zondag 10:30 - 12:30

40 € Per persoon



RESERVEER



DEGUSTATIE MENU na covid-sluiting


| 3 gangen menu €47
| Aangepaste wijnen €26

| * 4 gangen menu € €61
Aangepaste wijnen €€32

| **5 gangen menu € €71
| Aangepaste wijnen € €39

AMUSES

OCTOPUS

Shitake - Sherry - Akkerzwam

SINT JACOBSOESTER *

Aardpeer - Kervel

HORSMAKREEL**

Rode biet - Graantjesmosterd

JACHT HINDE

Kastanjes - Muskaatpompoen - Poivrade

CHEESECAKE

Peer - Hibiscus - Omija

AGRUM**

Witte chocolade - Kalamansi


KAASASSORTIMENT

In samenwerking met" Bretoentje¨ Oostende ensorgaanderij

Voor het dessert   €13
In plaats van de desserts   € 7

Wijnen
 "By the glass"

24 soorten kwaliteit wijnen vanaf 8 € per glas

Of een keuze uit onze uitgebreide wijnkaart.

Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschapWij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Op zaterdagavond serveren wij enkel het 4 of 5 gangen menu. 
Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.

24 DECEMBER EN 31 DECEMBER AANVANG 19:00

CHAMPAGNE  Baron Fuente Grande Réserve Brut Marne
Apereitiefhapjes
DE NOORDZEE
Oester - Kokkel - Kreeft - Champagnejus
SINT JACOBSOESTER
Haverwortel - sesam - Trompet de mort
KALFSZWEZERIK
Truffel - Spruit - Vin jaune
HAZERUG
Wilde paddestoel - Rode wijnsaus
CREPES D'OSTENDE
Golden - Calvados - Flambé
KOFFIE THEE
Versnaperingen

MIDDERNACHT CHAMPAGNE
175 € Per persoon 
AANGEPASTE KWALITEITSWJNEN EN WATER

Visserskaai 22
8400 Oostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14

Open van woensdagavond tot zaterdagavond 19:00
Zondagmiddag 12:00

Parking Visserskaai uitgang Ooststraat.
Aangepaste accommodatie minder validen.

Restaurant MangeTout

© 2017 MangeTout