Lunch

Starters - Voorgerecht - Hoofdgerecht

€ 36

Degustatie Menu

STARTERS

Wijngaardslakken rolls - Eendpastei - Rode biet - Champignon farci

 

OESTERS

  Aubergine - Aardappel Kaviaar -

Gelee - Thaise basilicum

BISQUE

Rivierkreeftjes

Groene Asperges - Waterkers

HEEK

Zalmforel - Noilly Prat

Zurkel - Dille - Raap - bloemkool

PARELHOEN

Foie gras - Daslook

Paddestoelen

TOURNEDOS

Artisjok - Erwtjes

Madeira

OF

ZEEDUIVEL

Artisjok - Erwtjes

Dashi - Selder

ANANAS

Cocos

Witte chocolade - honing

 

Lunch 2 gangen menu € 36

 4 gangen menu € 75 
 5 gangen menu € 89
 6 gangen menu € 104

Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschapWij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu. 
Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.
Laureaat Beste Visgerecht uit 53 kust rerstaurants
Laureaat Beste Visgerecht uit 53 kust rerstaurants

VALENTIJN MENU

Masqué

STARTERS

Wijngaardslakken rolls - Yakitori - Champignon farci

OESTERS

Aubergine - Aardappel Kaviaar -

Gelee - Thaise basilicum

BISQUE

 Ècrevisses

Groene Asperges - Waterkers

HEEK

Zalmforel - Noilly Prat

Zurkel - Dille - Raap - bloemkool

ZEEDUIVEL

Artisjok - Erwtjes

Madeira

ANANAS

Cocos

Witte chocolade - honing

KOFFIE / THEE

Snoepjes

 

Menu all inn € 145/ PP

Masker inbegrepen

Van 14 februari tot en met 18 februari

 

Mange Tout

OPENINGSUREN

LUNCH 12:00

Woensdag- Donderdag - Vrijdag - Zondag 

DINER 19:00

Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag

BE523963613

Visserskaai 22
8400 Ostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14

Parking onder visserskaai Uitgang Ooststraat

Rolstoelvriendelijk

WAAR WIJ VOOR STAAN ?

Ons menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.


Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door Lieva wijn meester(es).
Super belangrijk voor ons is de herkomst van de producten ambachtelijk duurzaam, gekweekt vlees vis groenten en druiven.
Met respect voor de natuur, dus enkel eten met een geweten en dat proef je

!!!


Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van

strand, duinen en vistrap.


Lieva en Peter.

© 2023 MangeTout