VERLOF TOT 4 FEBRUARI

WIJ ZIJN OPEN MAANDAG 14 FEBRUARI

Het menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.
Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door onze ervaren wijn meester.
Super belangrijk is de herkomst van de producten voor ons, ambachtelijk gekweekt vlees vis en groenten.
Met respect voor de natuur, dus enkel eten met een geweten
Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van
strand, duinen en vistrap.
Lieva en Peter.

Degustatie Menu

VOORAFJES

Tartelette Asperge- Oester Prei gratin-

Makreel Truffel

ASPERGES

Groen - Basilicum - Cocos - Ei gemarineerd

STRANDWANDELING

Venusschelp - Clam - Scheermes - Kokkel - Strandkrab

RIVIERPALING

Gekarameliseerd - Prei

DUIF

Raap - Daikon - Cassis

SAINT PIERRE

Myrtille - Venkel - Amandel - Kriek

CHOCOLADE VALRHONA

Piment - Paprika

Geraffineerde kazen van 't Bretoentje Oostende + € 7

3 gangen menu € 49
4 gangen menu € 64
5 gangen menu € 79
6 gangen menu € 94

Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschapWij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu. 
Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.

VALENTIJN 

Champagne - 3 voorgerecht  - Hoofdgerecht - Dessert - Koffie - aangepaste wijnen - Waters

€ 155 PP

 

 

 

 

Restaurant MangeTout

Visserskaai 22
8400 Oostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14

OPEN VAN WOENSDAG TOT ZONDAG

Parking Visserskaai uitgang Ooststraat
Aangepaste accommodatie mindervaliden

© 2021 MangeTout