Lunch

Starters - Voorgerecht - Hoofdgerecht

€ 35 

Degustatie Menu

STARTERS

Tète l’ail - Couscous bloemkool - Griesmeelschips paprika

BOSWANDELING

Duif - Paddestoel - Époise

Greg et Juju - Languedoc

PLADIJS

Butterenut - Spruitjes - Kriekenjus

Domaine Felix - Saint Bris

TARBOT

Roodloof - Rode biet - Sauvignon Azijn

Pierreclos - Macon

SINT JACOBS OESTER

Venkel - Lavas - Spinazie

Maison Darragon - Vouvray

FAZANT

Savooi - Witloof - Boterkroketjes

Domaine Comps - Saint Chinon

OF

WILDE ROG Filet

Savooi - Witloof - Boterkroketjes

Domaine Valdoisy - Bourgogne

POIRE WILLIAM

Mascarpone - Chocolade 70 % - Grué 

Lunch 2 gangen menu € 35

 4 gangen menu € 75 
 5 gangen menu € 89
 6 gangen menu € 104

Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschapWij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu. 
Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.
Laureaat Beste Visgerecht uit 53 kust rerstaurants
Laureaat Beste Visgerecht uit 53 kust rerstaurants

MENU EINDJAAR 24 - 25 - 31 DECEMBER 2023 

 

CHAMPAGNE BARON FUENTÉ

Oester in gelei - Sous Tomaat mascarpone

Pâte de fruit van biet - Preihart Morteau

FOIE GRAS

Gerookte paling - Selder - Granny

L’Étoile 2018 - Jura

DUIF

Rode kool - Wasabi - Cider azijn

Ariana - Uzés

SINT JACOBS OESTER

 Venkel - Lavas - Dille - Daikon

Pont De Brion -  Graves

HAAS

Filet - Haverwortel - Pastinaak - Myrtille - Crosne

Domain Saint Firmin Révélation - Côtes du Rhone

KAASBORD

Kweepeer - Dadel

Vista Allegre Moscatel 3 jaar Portugal

KASTANJE HONING

Appel - Rozijnen - Gember

KOFFIE

Illy - Kerstcake - Nieuwjaarcake

CHAMPAGNE BARON FUENTÉ   Niet op kerstavond en kerstdag

Kerstavond

Menu all-in 190 €/pp

Menu zonder wijn 170 € /pp

Kerstdag 4- 5 of 6 gangen 75 / 89 / 104  €

Nieuwjaaravond

Menu all-in 210 €/pp

Menu zonder wijn 190 € /pp

 

 

Mange Tout

OPENINGSUREN

LUNCH 12:00

Woensdag- Donderdag - Vrijdag - Zondag 

DINER 19:00

Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag

BE523963613

Visserskaai 22
8400 Ostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14

Parking onder visserskaai Uitgang Ooststraat

Rolstoelvriendelijk

WAAR WIJ VOOR STAAN ?

Ons menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.


Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door Lieva wijn meester(es).
Super belangrijk voor ons is de herkomst van de producten ambachtelijk duurzaam, gekweekt vlees vis groenten en druiven.
Met respect voor de natuur, dus enkel eten met een geweten en dat proef je

!!!


Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van

strand, duinen en vistrap.


Lieva en Peter.

© 2023 MangeTout