Lunch
Starters - Voorgerecht - Hoofdgerecht € 36
Niet op zon en feestdagen.
Degustatie Menu
STARTERS
Kaassoes Epoisse - Bikini Brillant - Asperges Velouté
OOSTERSCHELDE PALING
Muskaatcourgette - Mimosa - Puglia Olijf
WILDE ZEEBAARS
Gember - Wortel - Knolselder
LANGOUSTINES
Selder - Venkel - Lavas
WEIDE PARELHOEN
Ravioli - Noirmoutier - Erwtjes salade - Dragon
OF
LOTTE
Ravioli - Noirmoutier - Erwtjes salade - Dragon
AARDBEIEN
Rabarber - Olijf Puglia - Ile Flottante - Basqilicum
OF
KAASASSORTIMENT
LUNCH : AMUSES - VOORGERECHT - HOOFDGERECHT € 36
DINER :
3 GANGEN € 58
4 GANGEN € 83
5 GANGEN € 96
ALL -INN : Apero - Water - Wijnen - 5 gangen - Koffie € 155
Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.
VERWEN PAPA
7 - 8 Juni
STARTERS
Gegrilde Watermeloen - Bikini Brillant - Linzenchip kippenlever
TOMAAT
Bladerdeegtaartje - Selder - Xeres
Basilicum
PLADIJS
Venkel - Béchamel - Lavas
RIS DE VEAU
Gebakken - Gerookte Melk - Kruidenolie
KALFSLENDE
Artisjok - Duinasperge “De Zwarte”
OF
LOTTE
Artisjok - Duinasperge “De Zwarte”
ABRIKOOS
Yoghurt - Brebis - Rode wijn
OF
KAASASSORTIMENT
Kaasmeester Lætitia Gaborit





Mange Tout
OPENINGSUREN
LUNCH 12:00
Woensdag- Donderdag - Vrijdag - Zondag
DINER 19:00
Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag
BE523963613
Visserskaai 22
8400 Ostende
restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14
Parking onder visserskaai Uitgang Ooststraat
Rolstoelvriendelijk
WAAR WIJ VOOR STAAN ?
Ons menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.
Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door Lieva wijn meester(es).
Super belangrijk voor ons is de herkomst van de producten ambachtelijk duurzaam, gekweekt vlees vis groenten en druiven.
Met respect voor de natuur, dus enkel eten met een geweten en dat proef je
!!!
Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van
strand, duinen en vistrap.
Lieva en Peter.