Lunch

Starters - Voorgerecht - Hoofdgerecht € 36

Niet op zon en feestdagen.

Degustatie Menu

STARTERS

Smoothie Wortel - Yakitori - Paddestoel Zoethout

GANZELEVER

Krokante rode kool - Tahin - Sesam

WILDE EEND

Linzen - Mange Tout - Ginger Beer

ROUGET BARBET

Wortel - Gember - Sinas

SINT-JACOBSSCHELP

Butternut - Polenta - Sancho

ZEEDUIVEL

Stroganoff - Schorseneer - Roodloof

OF

FAZANT

Filet -Schorseneer - Roodloof - Saus Foie

PEER

Biscuit - Chocolade - Mascarpone - Sorbet Peer

OF

KAASASSORTIMENT

 

LUNCH : AMUSES - VOORGERECHT - HOOFDGERECHT € 36

DINER :

3 GANGEN € 53

4 GANGEN € 75

5 GANGEN € 89

6 GANGEN € 104

ALL -INN : Apero - Water - Wijnen - 5 gangen - Koffie € 149

Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschapWij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu. 
Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.
Laureaat Beste Visgerecht uit 53 kust rerstaurants
Laureaat Beste Visgerecht uit 53 kust rerstaurants

Eindejaar  2024

 

Champagne Baron Fuenté

Oester Thau - Escargot Ravioli

Cépes Zoethout

Foie Gras

Wortel - Sinas -

Jus Pickles

Sint Jacobs Oester

Piment d’Espelette - Risotto

Ris De Veau

Ristretto - Whisky - Cévenne Ui

Haas

Filet - Haverwortel - Pastinaak - Myrtille - Crosne

Blauw Rood

Bleu de Bresse - Pinot Noir

Demi - Sphère

Cassis - Amandel - Mousse - Meringue

Koffie

Illy - Kerstcake

Nieuwjaars champagne + 15€

 

Menu all Inn 210 €

Open op 24 - 25 en 31 December

 

 

 

Mange Tout

OPENINGSUREN

LUNCH 12:00

Woensdag- Donderdag - Vrijdag - Zondag 

DINER 19:00

Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag

BE523963613

Visserskaai 22
8400 Ostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14

Parking onder visserskaai Uitgang Ooststraat

Rolstoelvriendelijk

WAAR WIJ VOOR STAAN ?

Ons menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.


Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door Lieva wijn meester(es).
Super belangrijk voor ons is de herkomst van de producten ambachtelijk duurzaam, gekweekt vlees vis groenten en druiven.
Met respect voor de natuur, dus enkel eten met een geweten en dat proef je

!!!


Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van

strand, duinen en vistrap.


Lieva en Peter.

© 2023 MangeTout