Waar wij voor gaan

Kwaliteits-Noordzeevis en Polderproducten. Het menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.
Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door onze ervaren wijn meester.
Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van
strand, duinen en vistrap.
Lieva en Peter.
Met kunst aan tafel
6 gangen menu 91 Euro met kunstbord Jan Fabre inbegrepen   

Cultureel-culinair evenement "Met kunst aan tafel" (22/10/17 - 15/04/18)
 
'Met Kunst aan Tafel' is een gastronomisch-cultureel topevenement dat plaatsvindt in Oostende. Culinaire geneugten van enkele gerenommeerde restaurants gaan hand in hand met exclusieve kunst van de hand van Jan Fabre. Dit in het kader van de tentoonstelling "Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam" die van oktober tot april neerstrijkt in Oostende.

Tijdens "Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam" zullen enkele restaurants een speciaal samengesteld menu aanbieden. Na afloop krijgt u een onderbord, ontworpen door Jan Fabre, mee naar huis als collectors item. De verschillende kunstwerken zijn allemaal geïnspireerd op passages uit 'De Nachtboeken'.

Zo kan men gedurende zes maanden de volledige collectie van zes onderborden verzamelen in de volgende restaurants: Fort Napoleon, Restaurant Marina, Le Chevalier, Bistro Mathilda, Mange Tout en Vingt-et-un.

Degustatiemenu

| 3 gangen menu €45
| Aangepaste wijnen €22

4 gangen menu € €61
Aangepaste wijnen €€27

| 6 gangen menu € €71
| Aangepaste wijnen € €32


Vlaswijting

Grijze garnalenjus - Oranje groentjes

Asperge van Landes

Asperges extract - Parmezaan sneeuw

Zeeduivel

Gegrild - Spruitjes - Rundsjus

Lam Lozére

Artisjok - Kruiden

Rijstpudding

Rabarber _ Dragon

Fruitcake

Rozijnen dadels pruimen

Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschap, aanpassingen in de menu zijn mogelijk mits supplement. Wij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.

Mei

Zeekat
Galanga - Chutney van tomaten   

Zeetong

Jonge worteltjes - Agrum cocos jus

Duif

Morieljes - Anijs - Gerookte Bouillon   

Zeeduivel

Asperges salade - Waterkers   

Aardbei

Rabarber -  Citroengras

Fruitlaagjes

Mascarpone ijs - Melasse - Sumac

Kaas assortiment

van 't Bretoentje Oostende ensorgaanderij

VOOR HET DESSERT €13
IN DE PLAATS VAN DE DESSERTS € 6
AANGEPAST GLAS WIJN € 7,5

Voorgerechten

Vlaswijting €27

Grijze garnalenjus - Oranje groetjes

Noordzeekrab €28

Ravioli - Peper

Asperges van Landes €29

Asperge extract - Parmezaan sneeuw

Zeeduivel €29

Gegrild - Spruitjes - Rundsjus

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong €38

Meunière

Tarbot €42

Mouseline

Griet €38

Gegrild

Lam Lozére €39

Artisjok

Nagerechten

Sabayonne €13

Marsala - ijs

Vanille €10

IJs van vanille met warme chocoladesaus

Vruchtencake €10

Rozijnen - Dadels - Pruimen

Rijst €10

Rabarber - Dragon

Restaurant MangeTout

Visserskaai 22
8400 Oostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14
Open van woensdag tot zondag middag
Keuken van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 tot 21:00
Parking Visserskaai uitgang Ooststraat.
Aangepaste accommodatie minder validen.
© 2017 MangeTout