Lunch

Starters - Voorgerecht - Hoofdgerecht € 36

Niet op zon en feestdagen.

Degustatie Menu

STARTERS

Kwartelei - Yakitori - Madeleine Chorizo

ROODBAARS

Wortel - Gember - Appelsien

ASPERGES

Groen - Wit - Quinoa

Ei gekonfijt - Morilles

DUIF

Steenvoorde - Erwtjes - Consommé

COQUILLES

Venkel - Dille - Lavas

LAM

Tomaat - Courget - Paddenstoel -

Gratin

OF

SAINT PIERRE

Tomaat - Courget - Paddenstoel - Gratin

RABARBER

Anijs - Hibiscus - Mascarpone - Witte chocolade

OF

KAASASSORTIMENT

 

LUNCH : AMUSES - VOORGERECHT - HOOFDGERECHT € 36

DINER :

4 GANGEN € 75

5 GANGEN € 89

6 GANGEN € 104

ALL -INN : Apero - Water - Wijnen - 5 gangen - Koffie € 145

Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschapWij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Op zaterdagavond serveren wij enkel het 5 of 6 gangen menu. 
Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.
Laureaat Beste Visgerecht uit 53 kust rerstaurants
Laureaat Beste Visgerecht uit 53 kust rerstaurants

MAMA MENU

Vanaf 9 MEI

STARTERS

Kwartelei - Yakitori -

Madeleine Chorizo

 

KALF

Thaï Tonnato - Mosterd - Ponzu - Makreel

ZEEBAARS

Mosseljus - Prei - Pijpajuin

GROENE ASPERGES

Wijngaard slakken - Daslook -

Weide paddenstoel

RIVIERPALING

Gekarameliseerd - Saké - Dashi

PARELHOEN

Witte Duinasperges - Geitenmelk - Ijzerkruid

OF

ZONNEVIS

Witte Duinasperges - Geitenmelk - Ijzerkruid

AARDBEIEN

Siroop Beaujolais - Pistache

OF

KAASASSORTIMENT

Kaasmeester Lætitia Gaborit

4 gangen menu   € 74 Aangepaste wijnen € 36

5 gangen menu   € 89 Aangepaste wijnen € 43

6 gangen menu € 104 Aangepaste wijnen € 48

ALL-IN  5-Gangen € 145 (apero,wijn,water,koffie)

 

 

Mange Tout

OPENINGSUREN

LUNCH 12:00

Woensdag- Donderdag - Vrijdag - Zondag 

DINER 19:00

Woensdag - Donderdag - Vrijdag - Zaterdag

BE523963613

Visserskaai 22
8400 Ostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14

Parking onder visserskaai Uitgang Ooststraat

Rolstoelvriendelijk

WAAR WIJ VOOR STAAN ?

Ons menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.


Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door Lieva wijn meester(es).
Super belangrijk voor ons is de herkomst van de producten ambachtelijk duurzaam, gekweekt vlees vis groenten en druiven.
Met respect voor de natuur, dus enkel eten met een geweten en dat proef je

!!!


Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van

strand, duinen en vistrap.


Lieva en Peter.

© 2023 MangeTout