Waar wij voor gaan

Kwaliteits-Noordzeevis en Polderproducten. Het menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.
Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door onze ervaren wijn meester.
Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van
strand, duinen en vistrap.
Lieva en Peter.
Met kunst aan tafel
6 gangen menu 91 Euro met kunstbord Jan Fabre inbegrepen   

Cultureel-culinair evenement "Met kunst aan tafel" (22/10/17 - 15/04/18)
 
'Met Kunst aan Tafel' is een gastronomisch-cultureel topevenement dat plaatsvindt in Oostende. Culinaire geneugten van enkele gerenommeerde restaurants gaan hand in hand met exclusieve kunst van de hand van Jan Fabre. Dit in het kader van de tentoonstelling "Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam" die van oktober tot april neerstrijkt in Oostende.

Tijdens "Het Vlot. Kunst is (niet) eenzaam" zullen enkele restaurants een speciaal samengesteld menu aanbieden. Na afloop krijgt u een onderbord, ontworpen door Jan Fabre, mee naar huis als collectors item. De verschillende kunstwerken zijn allemaal geïnspireerd op passages uit 'De Nachtboeken'.

Zo kan men gedurende zes maanden de volledige collectie van zes onderborden verzamelen in de volgende restaurants: Fort Napoleon, Restaurant Marina, Le Chevalier, Bistro Mathilda, Mange Tout en Vingt-et-un.

Degustatiemenu

| 3 gangen menu €45
| Aangepaste wijnen €22

4 gangen menu € €61
Aangepaste wijnen €€27

| 6 gangen menu € €71
| Aangepaste wijnen € €32


Dorade Royal

Butternut - Salie

Griet

Roodloof - Uijus

Zwezerik

Artisjok - Daslook

Kalfsfilet

Tuinboon - Olijfpoeder

Chocolade

Tijm ijs- Cake

Pavlova

Goudbes Yoghurt ijs

Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschap, aanpassingen in de menu zijn mogelijk mits supplement. Wij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.

Valentijn

Champagne Baron Fuenté 
Tisane Tomaat

Praline tomaat
Brandade
Sepia

Sint Jacobsoester
Gerookte Paling -  Chevenne ui
  
Piepkuiken
Gember – Soya - Rijstwijn

Griet
Garnalenpasta - Sambal
  
Chavignol

Aardpeer  - Tijm
  
Rijstpudding
Rabarber -  Dragon

Koffie en gourmandises 
 

140 € dranken en water inbegrepen


Kaas assortiment

van 't Bretoentje Oostende ensorgaanderij

VOOR HET DESSERT €13
IN DE PLAATS VAN DE DESSERTS € 6
AANGEPAST GLAS WIJN € 7,5

Voorgerechten

DORADE ROYAL €27

Butternut - Salie

Noordzeekrab €28

Ravioli - Peper

Kalfszwezeriken €29

Daslook - Artisjok

Griet €29

Roodloof - Uijus

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong €38

Meunière

Tarbot €42

Mousseline

Griet €38

Gegrild

Kalfs filet €39

Tuinboon -Olijfpoeder

Nagerechten

Sabayonne €13

Marsala - ijs

Vanille €10

IJs van vanille met warme chocoladesaus

Pavlova €10

Goudbes - Yoghurt ijs

Chocolade €10

Tijm Ijs -Cake

Restaurant MangeTout

Visserskaai 22
8400 Oostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14
Open van woensdag tot zondag middag
Keuken van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 tot 21:00
Parking Visserskaai uitgang Ooststraat.
Aangepaste accommodatie minder validen.
© 2017 MangeTout