OSTENDAISE OP ZEEHELDENPLEIN
23-24 JUNI

Waar wij voor gaan

Kwaliteits-Noordzeevis en Polderproducten. Het menu wisselt volgens het ritme van de seizoenen.
Verrassende nieuwe smaken en combinaties.
Voor geoefende smaakpapillen en zij die houden van de zee met zijn ziltigheid.
Even verrassend zijn onze aangepaste wijnen en wijnkaart.
Voor U uitgetest door onze ervaren wijn meester.
Hiervan kan U genieten in een rustgevend modern strak kader op de Visserskaai, een boogscheut van
strand, duinen en vistrap.
Lieva en Peter.

Degustatiemenu

| 3 gangen menu €45
| Aangepaste wijnen €22

4 gangen menu € €61
Aangepaste wijnen €€27

| 6 gangen menu € €71
| Aangepaste wijnen € €32


Zeekat

Galanga - Chutney van tomaten

Zeetong

Jonge wortel - Agrum cocosjus

Duif

Gerookte bouillon - Anijsboter

Zeeduivel

Aspergesalade - Waterkers

Rijstpudding

Rabarber - Dragon

Fruitlaagjes

Mascarpone - Melasse - Sumak

Wij serveren de menu enkel voor het volledige gezelschap, aanpassingen in de menu zijn mogelijk mits supplement. Wij werken met dagverse producten hierdoor kunnen er wijzigingen plaatsvinden in de kaart. Gelieve bij Uw reservatie eventuele allergieen mede te delen.

Juli

Heek
Gerookte paling - Daslook   

Duif

Tuinboon - Anijsboter

Langoustines

Cassis - Kreeftenjus   

Tarbot

Curry - Limoen   

Abrikozen van de Provence

Pistache ijs

Geroosterde aardbeien
Cheescake

Kaas assortiment

van 't Bretoentje Oostende ensorgaanderij

VOOR HET DESSERT €13
IN DE PLAATS VAN DE DESSERTS € 6
AANGEPAST GLAS WIJN € 7,5

Voorgerechten

Zeekat €27

Galanga - Chutney van tomaten

Noordzeekrab €28

Ravioli - Peper

Duif €29

Gerookte bouillon - Anijsboter

Zeetong €29

Jonge wortel - Agrum cocosjus

Hoofdgerechten

Gebakken Zeetong €42

Meunière

Tarbot €42

Mouseline

Zeeduivel €38

Aspergesalade - Waterkers

Lam Lozére €39

Artisjok

Nagerechten

Sabayonne €13

Marsala - ijs

Vanille €12

IJs van vanille met warme chocoladesaus

Fruitlaagjes €11

Mascarpone - Melasse - Sumak

Rijst €11

Rabarber - Dragon

Restaurant MangeTout

Visserskaai 22
8400 Oostende

restaurantmangetout@gmail.com
059 50 07 14
Open van woensdag tot zondag middag
Keuken van 12:00 tot 14:00 en van 19:00 tot 21:00
Parking Visserskaai uitgang Ooststraat.
Aangepaste accommodatie minder validen.

VERLOF VAN 6 TOT EN MET 22 JUNI
© 2017 MangeTout